Felhasználó
|
Volt már szó filmes téma nyitásáról, és Snow ígérte is hogy nyit egyet, de az az igazság, hogy én azóta sem találkoztam vele :-D Most pedig úgy döntöttem, hogy belehúzom a játék témát is, és így kombóba nyitok egyet önerőből . :-D Szóval mostantól jöhet ide mindenféle élménybeszámoló, és kérdés filmekkel, játékokkal kapcsolatban. Képekkel, vagy anélkül egyaránt. Én úgy gondolom, hogy a Sport téma után, ez az a másik két dolog, ami körül forog az ember agya jó esetben :-D szabadidejében mindenkinek :-) \\r\\n(lehet javítani ha tévednék)
újra a fedélzeten (?)
|
Felhasználó
|
A blöff című filmet kötelező megnézni
Kedvencem Igen, eltűnt a bannerem
Fiatalabb vagyok mint barna |
Felhasználó
|
Néhány játék, amikkel mostanában játszom a Stick mellett, vagy épp helyett, ha arról van szó, hogy már megint nincs szerver :-D
Négy film, melyeket a moziban néztem nemrég, és tetszettek. Egyébként husi a Blöff is jó film, igazad van :-) Legutóbb szerkesztve Időjós által. újra a fedélzeten (?)
|
Felhasználó
|
A munkahelyemen van egy pentium 4 gépem, persze no net, azon szoktam a Ford racing2-vel néha időt tölteni ha kicsit lazább a nap.
Aki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet!
|
Felhasználó
|
▄︻̷̿┻̿═━一 _______/""""""\___________/| |====((((((((_/#####(((((((((((((((((|====o ░ ▒▓▓█D ░ ▒▓▓█D ░ ▒▓▓█D |___/ />/;"""|< Minek a suli?-.- .Matek = > mire van a számológép? .Magyar= >beszélni tudok .Fizika/Kémia = >belőlem úgyse lesz fizikus, kémikus meg duplán .Biosz = állatokat fölismerem ....Angol/ Német => mire van a Google fordító meg a többi webfordító .Torna => tudok járni, ha kell még futni is .Föci =>észak, dél, kelet, nyugat .Töri = >tudom mi volt tegnap |
Felhasználó
|
Azt a regi gepen toltam sokat Snow
Igen, eltűnt a bannerem
Fiatalabb vagyok mint barna |
Felhasználó
|
Majd egyszer párbajozzunk !
Aki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet!
|
Felhasználó
|
Pentium 3-on is megy még az Snow. Nekem is P4-es gépem van, de elbírja a 10 évvel fiatalabb játékokat is.
Am nekem még a L.A. Street Racing van fent. Ez négy évvel később jött ki, mint a Ford racing 2, de még mindig elfut egy P3-as gépen. 1 magos 1Ghz-es proci mellett. Nem utolsó sorban pedig még jól is néz ki. A belső nézet is nagyon szép. Ráadásul magyar fejlesztés. Legutóbb szerkesztve Időjós által. újra a fedélzeten (?)
|
Felhasználó
|
Mennyit játszottam ezzel a játékkal, de már el is felejtettem. Köszi, Snow!
Szeretem a sajtot *-* NE kattints ide!!
|
Felhasználó
|
Én is ezt nyomom úgy ahogy Yeti is De én még ezzel is játszok néha amikor nem megy a stickman szeró. Ami mostanába gyakran elő fórdul. Amm a 2. játékor WTF fórumos leírásában láttam. Vagyis abban ami a szöveg alatt van én is kiraktam. :3
Gyere a Free-be. BUBORKA Ne kattints ide.
|
Idézet